Rubik Art and Music

Добре дошли между стените на Рубик!
Създадохме с много усилия и ентусиазъм място, в което да се чувства творческо настроение. Ние търсим промяна и вярваме, че тя започва от нас хората – хората като артисти и мечтатели. Между стените на Рубик ще дадем възможност за изява не само на утвърдени артисти, но и на всички талантливи ентусиасти с желание за развитие, хъс и пламък в очите да превърнат хобито си в мечтаната професия и начин на живот.
Знаем колко е важно да ти бъде подадена ръка във всяко ново начинание и горещо благодарим на всички наши приятели, които са ни подкрепяли и все още ни подкрепят през годините. Заедно можем да бъдем по-успешни!
Рубик е пространство, в може да изразите своите идеи и гласът ви да достигне до повече хора. Рубик е пространство, в което да дадете израз на изкуството, по начина, който ви вълнува, във всяка негова форма.
Тук ще реализираме дълъг списък от проекти, включващи в себе си музика, актьорско майсторство, рисуване, скулптура, фотография, поезия, проза, танци, приложни изкуства, кино и още и още…. Красотата е навсякъде около нас, само трябва да отворим сърцата си, за да я видим.
Защо Рубик?
Рубик приема облика и цветовете на идеите и творческо настроение на всеки артист като запазва неговите индивидуалност, цялостност и рамка. Така че отворете съзнанието си и създавайте. Ние сме тук, за да ви подадем ръка и да ви помогнем творчеството ви да достигне до повече хора, давайки ви платформа за изява.
Какво може да правите в Рубик?
Свържете се с нас и заедно ще реализираме вашата идея. Ще ви съдействаме, за да направим най-доброто представяне на вашата идея, без значение от сферата на изкуство, в която сте се насочили.

Телефон: 089 788 2135