Maze Club

MAZE Club е на перфектно място в центъра на София -Идеалното място за частни и фирмени партита, рождени дни, презентации, Концерти с най-добрите
В MAZE слизаш, за да се издигнеш. Влизаш под кожата на града, на няколко метра под ул. Христо Белчев и усещаш пулса му. Underground по местоположение и убеждения, MAZE е сред утвърдените алтернативни места в София. Не просто място за събития, MAZE е средище, което събира най-креативната част от софийското общество.
И мазето, и лабиринтът са заложени в логото на MAZE – затова няма правила за произнасянето на името. Посетителят е свободен да избере име и събитие според настроението си, за да се впусне в изследователски лабиринт от приключения. Започваме новия сезон с подобрен интериор и озвучаване, за да осигурим повече комфорт за публиката и артистите. Обновеният MAZE разполага с 350 места, вдъхновяваща сцена и уютен бар.
В понеделник вечер ела да се насладиш на спокойна атмосфера и ценни колекции от напитки. Вторник е време за културни събития и срещи. Всяка сряда в MAZE звучи експериментален джем сешън, но ако си скрит талант и имаш нужда от самостоятелна дебютна изява – заповядай в четвъртък. В петък и събота те каним на концерти на любими български и чуждестранни артисти, творящи в разнообразни стилове. It’s Your Live!

Телефон: 088 848 8053